Zaposlenje

0

 

Zaposlenje

Casa Finestra d.o.o. je privatna kompanija okrenuta tržištu i rezultatima merljivim kroz kvalitet usluge i zadovoljstvo klijenata. Težimo održivom poslovanju koje podrazumeva visoku efikasnost uz pružanje sigurnosti zaposlenja i kvalitetnog radnog okruženja. Smatramo da poslovni uspeh presudno zavisi od naših zaposlenih i stoga je ulaganje u odabir, razvoj i zadržavanje kadrova vrhunski prioritet organizacije. Poštujemo svakog zaposlenog i svakog kandidata za posao. Nismo birokratizovana struktura koja robuje titulama, krutim sistematizacijama radnih mesta, a ponajmanje vezama i poznanstvima. Zapošljavamo one za koje verujemo da će dati najveći radni učinak, da će se najbolje razviti u okrilju organizacije i da će se u njoj dugo zadržati. Konkurs za zaposlenje u “Casa Finestra” je stalno otvoren.

KAKO POSTATI DEO “Casa Finestre”?

Prijava za posao se može podneti u svako doba putem elektronske ili obične pošte.

Rado prihvatamo pripravnike, učenike i studente na praksu i uopšte mlade ljude sa ili bez radnog iskustva. Desetine mladih su u našoj kompaniji stekli prva radna iskustva i obučili se za rad na poslovima koji zahtevaju visoku stručnost.

KAKVE KANDIDATE TRAŽIMO?

Tražimo ljude koji vole da rade i da se dokazuju kroz rad. Uvek dajemo prednost kandidatima koji su fokusirani na radne zadatke, koji žele da se razvijaju, i prihvataju odgovornost za sopstveni rad i dostignuti profesionalni nivo. Stalna okrenutost našim kupcima, požrtvovanost i snalažljivost u izlaženju u susret klijentima uvek će imati prednost u odnosu na pasivno pridržavanje starih navika ili procedura. Tražimo zaposlene koji prihvataju ciljeve i vrednosti organizacije i koji će ostati u kompaniji niz godina.

ŠTA NUDIMO?

Nudimo posao u stabilnoj, uspešnoj, postojano rastućoj firmi koja redovno isplaćuje zarade, naknade zarada po osnovi bolovanja, putne i druge troškove. Nudimo komforno i bezbedno radno okruženje, ispunjenje svih prava zagarantovanih Zakonom o radu i drugim propisima koji regulišu radne odnose. U našem kolektivu vlada odmerena komunikacija, učtivo ponašanje i poštovanje svačije ličnosti.

Mi smo organizacija posvećena stalnom i neprestanom učenju. Omogućujemo i štaviše insistiramo da zaposleni koriste sve prilike koje im kompanija pruža za usavršavanje u profesionalnom i ličnom smislu. Insistiramo da zaposleni usvajaju nova znanja i veštine, da pohađaju treninge i seminare, da prenose znanje jedni drugima.

Kriterijum uspeha kadrovske politike jeste da zaposleni u najvećoj meri razvije svoje potencijale kako u pogledu nivoa obavljanja svog posla, tako u pogledu nadoknade za svoj trud.

Komentari

komentara

Share.

Leave A Reply